Aanbod

Reina Chalets View XL


Chalet: Reina Chalets View XL
Afmeting: 12.50 x 4.20
Aantal slaapkamers: 2
Prijs: € 93.500,- (excl. stageld €450 p.m.  & excl. energiekosten naar verbruik etc. )
Dit chalet staat op een staanplaats van 196m²

De Reina Chalets View is een groot chalet. Het chalet is maar liefst 12.5 meter lang en 4.20 breed. Doordat het chalet extra lang en breed is, onstaat er een royale woonkamer van 6.25 lang. Door de grote raampui en de openslaande deuren in de woonkamer geniet u van extra veel licht inval.

De binnendeuren van het chalet zijn extra breed 80cm en het toilet betreft een senioren toilet. Het chalet is dus ook uitermate geschikt al mantelzorgwoning!

Het chalet is voorzien van 2 slaapkamers, badkamer en een keuken.
De keuken is uitgerust met een inbouwvaatwasser, inbouw koel- & vrieskast, inbouw oven en inbouw afzuigkap.

Tevens is het chalet voorzien van goede winterisolatie, dubbelglas en verwarming. Optioneel is het uiteraard mogelijk om een airco te plaatsen.

Het lessenaar dak, de grote raampuien, de antraciet kozijnen en de vinyplus turnerseiken buitenbekleding geven het chalet een luxe en chique uitstraling. Binnen zijn dezelfde kleurtinten doorgevoerd in de vloer, de keuken en de kasten in de slaapkamers.

Dit chalet betreft een nieuw chalet en is instap klaar! De onderzijde wordt netjes dichtgezet en met behulp van de twee houten opstappen stapt u gemakkelijk het chalet in!

Wilt u de View van binnen bekijken? Maak snel een kijkafspraak!

Meer foto’s

Klik op een foto als u deze wilt vergroten

Reina Chalets Lazy


VERKOCHT!

Mocht u ook interesse hebben in een Reina Chalets Lazy kunt u altijd contact opnemen met de leverancier om eventueel hetzelfde model chalet op een lege kavel te plaatsen


Chalet: Reina Chalets Lazy (kunert mobilhomes)
Afmeting: 11.50 x 4
Aantal slaapkamers: 2
Prijs: € 79.500,- (excl. stageld €450 p.m. & excl. energiekosten naar verbruik etc. )
Dit chalet staat op een staanplaats van 196m²

Deze Reina Chalets Lazy heeft een afmeting van 11.50 x 4.  Voorzien van 2 slaapkamers. De tweede slaapkamer kan ook gebruikt worden als werkplek, hobbyruimte of opslag. 

We hebben gekozen voor de Vinyplus Turnerseiken open shadowlook gevel bekleding. Deze is verticaal geplaatst.

Binnen wordt je verrast door moderne sfeervolle kleurencombinaties. We hebben gekozen voor een open zwarte keuken voorzien van een marmerlook aanrechtblad. De drie hoge kasten zorgen voor extra opbergruimte. De kapstok zorgt ervoor dat je lekker en netjes je jassen bij binnenkomst op komt hangen.

De zwarte kleur van de keuken komt terug in de kasten in de slaapkamers, badkamer en ook de balk aan het plafond.

De badkamer is voorzien van een marmer witte en marmer gray look! We maken het af met een zwarte douchedeur en zwart douchegarnituur.

Al het schakelmateriaal van de stopcontacten en lampen is zwart!

Uiteraard is het chalet voorzien van uitstekende winterisolatie en HR ++ glas. Ook in de wintermaanden verblijft u heerlijk in dit chalet!

Wilt u de Lazy van binnen bekijken? Maak snel een kijkafspraak!

Meer foto’s

Klik op een foto als u deze wilt vergroten